Att sälja sin bostad

Att sälja sin bostad handlar om att många gånger göra en avsevärd förändring i sitt liv, och att välja rätt mäklare är därmed helt avgörande för resultatet och tryggheten av en lyckad affär.

För oss är det självklart att omtänksamt beakta förmånen att få ha just dig som kund. Vi arbetar personligt för att på ett skräddarsytt sätt kunna ombesörja arbetet gentemot marknaden. Vi tror på personliga relationer. Tillsammans med våra kunder vill vi bygga upp långsiktighet i varje affär som tillsammans professionell fackkunskap bildar de personliga relationer som krävs för att uppnå en trygg och lönsam affär för alla parter.

Det är tack vare vårt brinnande intresse för fastighetsmarknaden, samt kunskapen och erfarenheten inom branschen som sätter förutsättningarna för en lyckas investering och affär. Vårt personliga kontaktnät sträcker sig genom hela Sverige och är en del av resultatet från 60-års framgångsrikt fastighetsmäkleri.

 • Kostnadsfri värdering
  Funderar ni på att sälja er villa, bostadsrätt eller fritidsbostad? Vi bistår er med en kostnadsfri värdering och analys av era möjligheter. Fyll i nedanstående information och vi kontaktar er snarast eller ring oss på 023-25500.
 • Välj typ av bostad ni vill ha värderad.

  Namn:

  Adress:

  Telefon:

  Fastighets Beteckning:

  Övrig information:

 • Kontakta oss i övriga frågor »»

Svelanders Fastighetsförmedling  •  Kristinegatan 27  791 60 Falun  •  Växel 023-255 00  •  info@svelanders.se

© Copyright Svelanders Fastighetsförmedling 2010        Created by